𝐄𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧...

Ik ben Freija Brouwer, eigenaresse van Hair by Freija in Medemblik.  Uw kapster die gereed staat voor verschillende behandelingen, maar vooral voor vakkundig advies, kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning.

 

𝐖𝐚𝐚𝐫 𝐢𝐤 𝐠𝐨𝐞𝐝 𝐢𝐧 𝐛𝐞𝐧?

Luisteren naar de wens van de persoon in mijn stoel, meedenken en advies geven. Ik vind het belangrijk dat het kapsel echt bij je past en dat je het zelf goed kan onderhouden. 

Highlights zetten is een van mijn specialiteiten, en daarnaast ben ik gek op krullend haar. (Ook CG-proof).

 

𝐎𝐩𝐥𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐬𝐬𝐞𝐧 volg ik ieder jaar met passie en plezier. Dit is iets wat ik super belangrijk vindt. In de salon heb ik bewust gekozen voor het merk Artistique Nederland, een Nederlands merk wat 100% synoniem staat voor professionaliteit, kwaliteit en respect voor mensen (en dieren). Het merk bevat geen siliconen, parabenen, SLS & SLES, ammonia en is dierproefvrij.

 

𝐇𝐚𝐢𝐫 𝐛𝐲 𝐅𝐫𝐞𝐢𝐣𝐚 staat klaar op het gebied van kleur en styling, kort of lang haar, heren en kinderen knippen, föhnen, permanenten, watergolf, stylen.  Wil je meer informatie over de behandelingen of wil je een vrijblijvend adviesgesprek stuur me gerust een bericht. 

 

𝐄𝐞𝐧 𝐚𝐟𝐬𝐩𝐫𝐚𝐚𝐤 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧? 06 57 17 60 14 of boek online je afspraak in.

 

𝐕𝐚𝐧𝐚𝐟 𝟓 𝐦𝐚𝐚𝐫𝐭 2024 komt Sandra elke dinsdag helpen in de salon. Vanaf 10:00 tot 16:30 staat ze voor jullie klaar. Dames, heren, kinderen knippen én permanenten kan bij haar worden geboekt.